ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET

  Start

  Drift Info

  Nyheder

  Om Os

  Kanal Liste

  Vedtægter

  Generalforsamling

  Ny Leverandør

  FAQ

  Priser

  Kontakt OsMailliste

 
Tilmeld Afmeld
 

Spørgsmål 1:  Fra en beboer i Bauneager: Set i lyste af de ændringer, der er på vej, er det så muligt at melde sig ud, idet grundlaget ændrer sig?

Svar til spørgsmål 1.: Der er tinglyst en pligt til at være medlem af foreningen for grundejerne i forsyningsområdet. I Bauneager er det så Vibo, som er grundejer, og de er forpligtet til at være medlem af foreningen. Foreningen sender opkrævningerne til grundejeren, og beboerne i Bauneager afregner med Grundejer, så det er en dialog mellem beboer og grundejer, hvad betalingen skal være. Foreningen sender opkrævningen til Grundejer på lige fod med alle andre grundejere i området.


Spørgsmål 2: Er der blevet målt på vores kabler i jorden om de stadig er tip-top? Anlægget/kabler er fra midt af 1970erne og der er rendt meget vand i jorden siden, og der er kommet ny teknologi (digital) og fremover vil der vel komme endnu flere programmer (tættere signal\"mpeg2/mpeg4\") og det vil vel fortsætte.

Svar til spørgsmål 2. : Vi har haft et par leverandører til at vurdere anlægget, og de vurderer, at de vil kunne levere på kablerne i jorden uden problemer.

 


Spørgsmål 3: Dette beløb skal betales uanset om man ønsker pakker fra eller ikke, da alle grundejere er medejere af anllægget, og skal være med til at vedligeholde anlægget. Hvordan har AF tænkt sig at håndtere opkrævning af dette. Der er jo pt. nogle stykker, som ikke har været medlem i flere år. Skal de efterbetale, eller er de udelukket fra anlægget?

Svar til spørgsmål 3. : De grundejere, som igennem mange år ikke har været en del af fællesskabet, skal efterbetale det manglende beløb for at komme med igen, såfremt det er samme ejer. Hvis det er en ny grundejer på ejendommen, så må det betragtes som en ny tilslutning og dermed skal der betales tilslutningsbidrag.

Copyright © 2008 - 2024 Antenneforeningen Langdraget
Powered by Gooby